Laadukkaat ilmalämpöpumput asennuksineen Mäntsälän seudulle

Soita tai lähetä viesti

SG-Service Oy myy sähkötarvikkeiden ohella tasokkaat ilmalämpöpumput Mäntsälään ja lähialueille. Tiimimme voi hoitaa myös lämpöpumpun asennuksen! Edustamme laadukkaita elektroniikkamerkkejä. Saat kauttamme muun muassa Green, Mitsubishi Electricin ja Fujitsun ilmalämpöpumput. 


Jos et ole varma, onko ilmalämpöpumppu oikea valinta kotiisi tai vaikkapa liiketilaasi, ota meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme ilmalämpöpumppujen ominaisuuksista ja autamme oikean pumpun valinnassa. Oikein valitun ja asennetun ilmalämpöpumpun avulla voit säästää sähkölaskussa sievoisen summan. 


 Palvelemme noin 80 kilometrin säteellä Mäntsälästä, joten palvelualueeseemme kuuluvat muun muassa pääkaupunkiseutu, Porvoo, Hyvinkää, Kerava ja Järvenpää. Tarvittaessa palvelemme pidemmälläkin, esimerkiksi mökkien ja loma-asuntojen omistajia.

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta ja asennuksesta!

Mahdollisimman nopeat asennukset

Saat meiltä Green, Mitsubishi Electricin ja Fujitsun ilmalämpöpumppujen lisäksi erilaiset pumppujen tarvikkeet ja lisälaitteet.

Asennamme pumpun lisälaitteineen kotiisi toiveidesi mukaan. Laitamme ilmalämpöpumpun toimintakuntoon ja annamme perusteelliset ohjeet laitteen käyttöön.

Hoidamme toimitukset ja asennukset aina mahdollisimman nopeasti. Tarkka asennusaikataulu riippuu kuitenkin siitä, onko maahantuojalla varastossaan valitsemaasi tuotetta. Usein pumpun voi asentaa hyvinkin ripeällä aikataululla, ja pyrimme tekemään asennukset asiakkaan toivomassa aikataulussa.

Ilmalämpöpumpun asennus kätevästi remontin yhteydessä

Suunnitteletko remonttia tai oletko aloittamassa rakennusprojektia? SG-Service Oy hoitaa tarvittaessa sähkösuunnittelun ja -asennukset rakennus- tai remonttikohteeseesi. Samassa yhteydessä on kätevää suunnitella myös ilmalämpöpumppujen tarve ja hoitaa asennukset. 

Ilmalämpöpumput sopivat erilaisiin tiloihin. Niiden etuna on monipuolisuus, sillä sama pumppu sekä lämmittää talvikuukausina että viilentää kesän kuumina kuukausina. 

Pumppu on valittava ja sijoitettava kohteen koon ja käyttötarpeen mukaan. Ota siis yhteyttä ja kerro tilanteestasi ja tarpeistasi. Valitaan yhdessä oikea pumppu – me hoidamme loput!

Tutustu muihin sähkötöihin