Sähkötarvikkeet suoraan asiakkaille Mäntsälässä ja Uudellamaalla

Soita tai lähetä viesti

SG-Service Oy myy ja toimittaa sähkötarvikkeet laidasta laitaan Mäntsälän seudulla. Voit tilata kauttamme sähkötarvikkeita suoraan kotiisi tai yrityksesi toimipisteeseen. Palvelemme joustavasti Uudellamaalla, noin 80 kilometrin säteellä Mäntsälästä. Meillä ei ole liiketilaa, vaan myymme sähkötarvikkeita ainoastaan asiakkaille kuljetettuina. 


Sähkötarvikkeitamme hyödyntävät niin yksityiset rakentajat ja remontoijat, taloyhtiöt kuin yrityksetkin. Tutustu tarvikevalikoimaamme ja kysy rohkeasti lisätietoja. Annamme mielellämme lisätietoja tarvikkeista puhelimitse ja sähköpostitse. Muista, että sähkötarvikkeiden lisäksi saat meiltä myös monipuoliset sähkötyöt asennuksista sähkösuunnitteluun.

Tee tilaus tai kysy lisää!

Sähkötarvikkeet joka tarpeeseen

Myymme laadukkaita tukkureiden sähkötuotteita ja -tavaroita, jotka toimitamme nopeasti ja luotettavasti suoraan asiakkaalle. Saat valikoimastamme muun muassa seuraavat sähkötarvikkeet:

  • valaisimet

  • sähköasennuskalusteet

  • polttimet

  • keskustarvikkeet

  • kaapelit

  • asennustarvikkeet.

Pyrimme palvelemaan ja auttamaan asiakkaita mahdollisimman kattavasti. Muista, että voit tilata kauttamme samalla myös esimerkiksi asennus- ja muut sähkötyöt.

Meiltä myös ilmalämpöpumput asennuksineen

Sähkötuotteiden ohella myymme ja asennamme Mäntsälään ja lähialueille myös laadukkaat ilmalämpöpumput. Merkkivalikoimaamme kuuluvat muun muassa Gree, Mitsubishi Electric ja Fujitsu. 

Palvelemme asiakkaitamme mielellämme erilaisten sähkötarvikkeiden ja -tuotteiden valinnassa. Jos et ole varma, mikä sähkötarvike sopii parhaiten kotiisi tai muuhun kohteeseen, ota tiimiimme rohkeasti yhteyttä. Asiantuntijamme auttavat mielellään oikean tuotteen valinnassa.

Pyrimme aina toimittamaan sähkötarvikkeet ja ilmalämpöpumput mahdollisimman ripeästi. Jos kuitenkin tarvitset erityisen pikaisen toimituksen, ota meihin yhteyttä ja kerro toiveistasi. Palvelemme aina joustavasti ja asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Tutustu tarkemmin ilmalämpöpumppuihin