Laadukkaat sähkökorjaukset, sähköurakoinnit ja sähköasennukset Mäntsälässä ja lähialueilla

Soita tai lähetä viesti

SG-Service Oy toteuttaa sähkötyöt ja -urakat varmalla ammattitaidolla Mäntsälässä ja lähialueilla. Palvelemme noin 80 kilometrin säteellä Mäntsälästä, joten voit tilata tiimimme apuun esimerkiksi pääkaupunkiseudulla, Porvoossa, Keravalla, Hyvinkäällä tai Järvenpäässä. Tarvittaessa tulemme pidemmällekin, esimerkiksi mökeille ja loma-asunnoille.


Sähkötyöpalvelumme kattavat sekä kiireiset vikakorjaukset että laajemmat sähköurakat. Jos kaipaat esimerkiksi sähkösuunnittelua ja -asennuksia remontti- tai uudisrakennuskohteeseen, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Yrityksemme on tarjonnut sähköalan palveluita vuodesta 2008 alkaen, joten voit luottaa asiantuntemukseemme.

Sähkötyöt ja -urakat yrityksille ja yksityisille

Palvelemme yrityksiä, kotitalouksia ja taloyhtiöitä monipuolisesti erilaisissa sähkötyötarpeissa. Palvelutarjontaamme kuuluvat muun muassa seuraavat sähkötyöt ja -urakat:

  • vikakorjaukset

  • valaistusasennukset

  • omakotitalojen sähköurakat

  • ravintoloiden, baarien, myymälöiden ja muiden liiketilojen sähköurakat

  • vikakorjaukset isännöitsijälle, esimerkiksi ulkovalaistukset ja pistorasiatyöt

  • sähkösuunnittelu.

Hoidamme sähkötöitä, asennuksia ja urakoita laidasta laitaan, aina pienistä korjauksista laajoihin suunnittelu- ja asennustöihin. Jos sähkövika yllätti tai suunnittelet laajaa remonttia, ota meihin yhteyttä! Tiimimme auttaa nopeasti, sujuvasti ja ammattitaitoisesti.

Monipuoliset sähköalan palvelut

SG-Service Oy tarjoaa monipuoliset sähköpalvelut esimerkiksi remontoijille ja rakentajille. Sähkötöiden ohella löydät kauttamme sähkötarvikkeet laidasta laitaan, aina valaisimista erilaisiin kaapeleihin. Asennamme mielellämme myös ilmalämpöpumput esimerkiksi koteihin ja liiketiloihin remontin yhteydessä tai erillisenä palveluna.

Anna kaikki sähkötyötarpeesi keskitetysti osaavan yrityksemme käsiin. Voit luottaa siihen, että hommat hoituvat ja laitteet sekä tarvikkeet saapuvat aina täsmälleen sovitussa aikataulussa.

Räätälöimme palvelut asiakkaan toiveita vastaaviksi. Kerro tarpeistasi, niin me annamme tarjouksen töistä. Palvelemme joustavasti Mäntsälästä käsin Uudenmaan alueella.

Tutustu tarkemmin sähkötarvikkeisiin